27 Eylül 2012 Perşembe

evli insanlar

evli insanlar, uzak durulması gereken insan topluluğu. onları her görüşünüzde bir daha kavrarsınız evliliğin bu dünyadaki en ahmakça şeylerden biri olduğunu.

merak etmeyin evli insanlar bir süre sonra zaten neredeyse yalnızca evli arkadaşlarıyla görüşüyorlar. çünkü onların aralarında gizli bir anlaşma var, bazı ortak sırlar, kimselere açık edilmemesi gereken bir takım haleti ruhiyeler aman ha diğerlerinin haberi olmasınlar.

bu evli insanların, evlilikerini unutmak için kullandıkları yegane yöntem sürekli olarak konuşmaktır. sanırsınız anlatarak tüm olan bitenden uzaklaşıyorlar. evli iş arkadaşlarıyla görüşmek, cuma akşamı anlamsız bir şekilde bir yerlerde sızıp kalmak, hafta sonunu bir takım aktivitelerle doldurmak tek yaptıkları. kapitalizm icatlarından biri olan evlilik ve aile kurumu sıkılmadan, varlığını sorgulamadan yaşamak zorunda çünkü. bu insanların sürekli olarak başkalarıyla görüşüp konuşup kendi varlığından kaçmaktır yeganeleri, muhabbet niyeyse hep kayınvalideye de gelir.

tabi evlenmemiş insanların bu çarkta pek bir yeri olmuyor, çünkü onların kimseyle yapmış oldukları yazılı ya da yazısız bir takım anlaşmaları yok. dahil olmadıkları bir kurumun insanları ve onların sorunlarıyla uğraşmak bu hayatın fazlalarından olduğu için bunu yapmaya  gerek de yok zaten.

 biz artık bu insanlarla bir düğünlerinde iki ilk bebekleri doğduğunda karşılaşıyoruz artık. başka türlüsü bizi açmıyor, onlar da zaten bizimle yapamıyor. sonra geçmişleri tutuyor mazallah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...