14 Haziran 2016 Salı

Belirsiz

Her gün dünden kalan belirsizliklerin üzerini çiziyorum. Belirsizlik birden çok olduğu için belirsizlikler halini alabiliyor sınırları belli olan bir gün içinde bile. Bugün de yetmedi, bugün de bitmedi değil elbet bir belirsizliğin hayatına bir belirsizlik olarak devam edemeyeceği bir gelecek hayal ediyorum sadece. Karalama defterine dönmüş kararlar, önünde arkasında sağında solunda durulamayan bir boşluk. Kararlı ve Sınırları değişken bir boşluk olasılık dağına tımanıyor sanki.

Mayıs kimseye hesap sormadan büyük yarınların habercisi gibi yaşanıyor. Olasılıkların en güzeli mayıs ayında yaşanıyor adeta da diyebiliriz. Tembelliği şiar edinmiş bir mevsime kucak açarken uzattığımız günü kuytu köşelerde güneşden kaçarak yaşamaya çabalıyoruz. Yeni bir şey yine bir şey belki de bekleneni aratmayacak bir şey kimbilir, olabilir.

Işık bir projeksiyon makinesi asudeliğinde yeni fikirler yansıtıyor olabilir bize,  yaza delişmen bir ruhla girip İlk sonlu yağmurlar başlarken erken kararmaya başlayan günlerle kocaman hayallerin kıyısından geçilememiş olması. Ama mayıs işte kocaman yarınların şafağı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...